Κανονισμοί για τις αγγελίες

Διαβάστε τι πρέπει να προσέξετε στην διαμόρφωση της αγγελίας

Στο Gigajob επικοινωνούν οι εργοδότες και οι εργαζόμενοι γρήγορα και απλά και με αυτό τον τρόπο και ευγενικά. Για αυτόν τον λόγο παρακαλούμε τους χρήστες Gigajob να έχουν ευγενικούς τρόπους συμπεριφοράς και μια ευγενική και σεβαστή επικοινωνία.

Εκτός από αυτό υπάρχουν και κανόνες που ισχύουν για όλους. Έχουμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε, να μικρύνουμε, να διαγράψουμε αγγελίες εάν δεν ανταποκρίνονται στους κανόνες. Παρακαλούμε ακολουθήστε τους όρους του Gigajob

  • spacer Κανένα στοιχείο επικοινωνίας Η Gigajob-αγγελία σας δεν κάνει να περιέχει στοιχεία επικοινωνίας. Απαγορεύεται η δήλωση από διευθύνσεις ιστοσελίδων (URLs), τηλέφωνα, ηλεκτρονικές διευθύνσεις και διευθύνσεις στο κείμενο σας. Υπάρχει μια εξαίρεση για αγγελίες Layout με υποχρέωση πληρωμής.
  • spacer Κανένα φύλο Δεν επιτρέπονται αγγελίες στο Gigajob που έχουν σχέση με τον ερωτικό τομέα. Επίσης δεν κάνει να χρησιμοποιήτε λέξεις που είναι απρεπή ή ακατάλληλες για ανηλίκους.
  • spacer Μόνο αληθής αγγελίες Στο Gigajob επιτρέπεται να δημοσιευτούν μόνο αγγελίες που είναι αληθής προσφορές δουλειάς ή αναζήτησης εργασίας. Απαγορεύονται για παράδειγμα αγγελίες γνωριμιών, αγγελίες πώλησης και σχετικά.
  • spacer Μόνο μια αγγελία ανά δουλειά Στο Gigajob δεν επιτρέπεται να δημοσιεύεται η ίδια αγγελία περισσότερες φορές. Αυτό ισχυεί και αγγελίες που διαφέρουν ελάχιστα
  • spacer Όχι ασάφειες Στην αγγελία Gigajob σας πρέπει να φαίνεται ακριβώς για το τί πρόκειται στην προσφερόμενη/εύρεση εργασίας. Πρέπει να γίνει αμέσως σαφής τι είναι τα περιεχόμενα εργασίας. Δεν ανεχόμαστε αγγελίες που είναι ασαφής ή δεν περιέχουν αρκετές πληροφορίες.
  • spacer Όχι διαφήμηση Φυσικά μπορείτε να δείξετε στην αγγελία σας τα πλεονεκτήματα τις εταιρείας σας ή τα προϊόντα σας. Απαγορεύεται όμως η δημοσίευση τις αγγελίας σας να βασίζετε μόνο σε διαφημιστικούς λόγους και όχι για την έυρεση συνεργατών.
  • spacer Καμία χρηματική απαίτηση Στο Gigajob απαγορεύεται αυστηρώς η πρσφορά δουλειάς για τις οποίες ο υποψήφιος πρέπει να πληρώσει με οποιαδήποτε μορφή π.χ.για E-Books, εκπαίδευση, αεροπορικά εισητήρια, ακριβούς αριθμούς τηλεφώνων, αγορά από προϊόντα για την πώληση κλπ.
  • spacer Τίποτα άσχημο Επίσης δεν ανεχόμαστε στο Gigajob αγγελίες οι οποίες παραβαίνουν το δίκαιο ή που οδηγούν σε παράβαση των νόμων. Το ίδιο ισχύει και για πολιτικές, θρησκευτικές ή ριζικές κοσμοθεωριτικές απόψεις και οποιαδήποτε περιεχόμενα που υποβαθμίζουν ή παραβαίνουν.