Βοήθεια: FAQ για Recruiter

Απαντήσεις στα ερωτήματά σας για την χρήση του Gigajob για τους πελάτες σας

spacer Μπορούν οι Recruiter να χρησιμοποιήσουν το Gigajob δωρεάν;
spacer Ναι μπορείτε. Αν δημοσιεύετε αγγελίες σαω εργοδότης για τους πελάτες, αυτό είναι δωρεάν. Στις αγγελίες η βάση αγγελιών εργασίας στο Gigajob είναι εντελώς δωρεάν! Προσφέρουμε, επίσης, με πληρωμή, αγγελίας Plus. Οι όροι αναφέρονται στον τιμοκατάλογό μας.
spacer Μπορώ να έχω όσες ενεργές αγγελίες θέλω;
spacer Ναι μπορείτε. Προς το παρόν δεν έχουμε περιορισμούς εφόσον η αγγελία σας δεν παραβαίνει τους κανονισμούς μας.
spacer Παρακαλώ διαβάστε τους κανονισμούς μας για τις αγγελίες!
spacer Για πόσο καιρό είναι οι αγγελίες μου ενεργοποιημένες;
spacer Όλες οι αγγελίες στο Gigajob ειναι για 30 μέρες ενεροποιημένες. Φυσικά και μπορείτε να επεκτείνετε την διάρκεια στο „“Επέκταση των αγγελιών “ . Για τις αγγελίες Plus πρέπει να πληρώσετε παραπάνω αλλά για τις βασικές αγγελίες και τα βιογραφικά δεν πρέπει να πληρώσετε τίποτα.
spacer Μάλλον παραβίασα τους κανονισμούς και το Account μου διαγράφηκε. Τί μπορώ να κάνω για να ενεργοποιήσω;
spacer Λυπούμαστε άλλα εάν έχετε διαγραφεί μια φορά οριστικά. Ακολουθήσετε καλήτερα τους spacer κανονισμούς.
spacer Έχω τόσες πολλές αγγελίες τις οποίες θέλω να δημοσιεύσω στο Gigajob. Προσφερέτε μια υπηρεσία για αυτόματο ανέβασμα;
spacer Συγγνώμα αλλά τώρα όχι.
spacer Είμαι καινούριος στο Gigajob πώς μπορώ να εγγραφώ δωρεάν;
spacer Κάντε κλικ στο "Εγγραφή" πάνω δεξιά στην σελίδα συμπληρώστε το έντυπο και στείλτε το. Θα λάβετε ένα Email με το link επιβεβαίωσης. Κάντε κλικ και είστε ήδη εγγεγραμμένος.
spacer Πώς λειτουργεί το Gigajob για Recruiter?
spacer Αφού ολοκληρώσατε την εγγραφή σας μπορείτε να δημοσιεύσετε όλες τις αγγελίες σας δωρεάν. Οι χρήστες που ενδιαφέρονται μπορούν να βρούν γρήγορα και εύκολα την αγγελία σας στο Gigajob. spacer Δωρεάν δημοσίευση αγγελίας!
spacer Πώς θα βρώ άτομα που ψάχνουν εργασία/προφίλ υποψηφίου;
spacer Πρώτα αλλάξτε στο "Βιογραφικά βρείτε" . Βιογραφικά μπορούν να βρεθούν στην κορυφή της λειτουργίας στην αρχική σελίδα. Εισάγετε τον τίτλο δουλειάς σας στο πλαίσιο κειμένου "Τι" και την θέση στο πλαίσιο κειμένου "Πού;" One. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αναζήτηση Βιογραφικά» και θα πάρετε μια λίστα με τα αποτελέσματα αναζήτησης με όλα τα αντίστοιχα προφίλ.
spacer Πώς θα επικοινωνήσε με έναν υποψήφιο;
spacer
  1. Επικοινωνήστε με τον αναζητούμενο εργασίας:
    Πείτε τα άτομα που αναζητούν εργασία ότι σας ενδιαφέρει το προφίλ του. Στείλτε στον ιδιοκτήτη διαφημίσεων αίτημα επαφής κάνοντας κλικ στο "Επικοινωνία". Αυτή καλέι το άτομο που αναζητά εργασία να δεί την ανακοίνωση δουλειά σας.
  2. Έτσι φένεται για αυτόν που αναζητά αγγελία
    Το αίτημα επαφής σας θα σταλεί στον ιδιοκτήτη διαφημίσεων. Στη συνέχεια, μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει το αίτημα. Αυτό το βήμα εισήχθη από άλλη εργασία, για την προστασία των δεδομένων των υποψηφίων και των εργαζομένων προς το παρόν.
  3. Εάν το αίτημά σας έγινε αποδεκτό
    Μόλις η αίτηση έχει γίνει δεκτή, οι λεπτομέρειες επαφής ανταλλάσσονται αυτόματα. Θα βρείτε τα στοιχεία στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Η περαιτέρω διαδικασία υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται απευθείας με τον κάτοχο της οθόνης με το ταχυδρομείο.
spacer Δωρεάν Email ειδοποιήσεις
spacer Δεν βρήκατε την σωστή αγγελία; Κάθε μέρα νέες αγγελίες δημοσιεύονται στο Gigajob. Μπορούμε πάντα να στέλνουμε ένα e-mail αμέσως όταν κάποιος έχει δημιουργήσει μια προσφορά δουλειάς που να ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησής σας. Σε όλες τις άλλες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης εργασίας μπορείτε να βρείτε στη δεξιά πλευρά ένα σύνδεσμο "Αποστολή ειδοποιήσεων". Απλά με ένα κλικ - και η αναζήτηση σας θα αποθηκευτεί. Στη συνέχεια θα στέλνουμε συνεχώς τις τελευταίεςπροσφορές εργασίας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κλικ.
spacer Πώς είναι ο κώδικός πρόσβασής μου;
spacer Πατήστε απλά "Σύνδεση (ή "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και ακολουθήσετε το Link "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Θα λάβετε ένα Email με το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Κάντε κλικ για να διαλέξετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.
Σημαντικό: Το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης είναι μόνο 2 ώρες διαθέσιμο. Μετά πρέπει να περιμένετε μέχρι να λάβετε ένα Email.
spacer Το Email για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης δεν ήρθε. Τιμπορώ να κάνω;
spacer Επαληθεύστε την διαδικασία για να σιγουρευτήτε ότι όλα πήγαν καλά: κάντε κλικ στο "Σύνδεση" (ή στο "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και ακολουθήστε το λινκ "Ξεχάσατε τον κώδικο πρόσβασης;" γράψτε μετά την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Σιγουρευτήτε πως η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν έχει τυπογραφικά λάθη. Θα πρέπει να λάβετε ένα email με ένα σύνδεσμο για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Είναι πιθανό ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο έχει καταλήξει στο φάκελο spam. Παρακαλώ ελέγξτε το φάκελο, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας ή να εισάγετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
spacer Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία εισαγωγής μου (Passwort/ηλεκτρονική διεύθυνση)
spacer Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να αλλάξετε οποιαδήποτε στοιχεία. Όταν συνδεθείτε, βλέπετε τον "Πίνακα ελέγχου" στην επάνω δεξιά γωνία κάθε σελίδας Gigajob. Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις σας. Εκεί θα βρείτε την επιλογή αλλαγής του κωδικού πρόσβασης ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
spacer Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Gigajob;
spacer Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να το κάνετε αυτό. Κάντε κλικ στο "Πίνακας ελέγχου" στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Gigajob. Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις σας. Εκεί θα βρείτε την επιλογή "Ακύρωση συνδρομής".
Σημείωση: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μετά την ακύρωση της συνδρομής σας στο Gigajob. Τα στοιχεία και οι αγγελίες σας θα διαγραφούν οριστικά.
spacer Δεν βρήκα την απάντηση στην ερώτησή μου.
spacer spacer στείλτε μας ένα μήνυμα.Η ομάδα του Gigajob θα σας βοηθήσει.
spacer Βρήκα ένα λάθος ή ένα πρόβλημα.
spacer spacer Πείτε το μας. Δουλεύουμε συνεχώς πάνω στο Gigajob και προσπαθούμε να καλυτερεύσουμε την ιστοσελίδα μας. Εκτιμάμε κάθε πρότασή σαςVorschlag,που έχετε.
spacer Έχω μια πρόταση αλλαγής.
spacer spacer Παρακαλώ μοιράστε τις ιδέες σας. Εχουμε μια μεγάλη To-Do-List, αλλά θα χαιρόμασταν να ακούσουμε τι σκέφτονται οι χρήστες μας για τις υπηρεσίες και να μας βοηθήσουν να κάνουμε το Gigajob καλύτερο!