Βοήθεια: FAQ για άτομα που ψάχνουν εργασία

Απαντήσεις στα ερωτήματά σας πάνω στην αγγελία στο Gigajob

spacer Το Gigajob είναι δωρεάν;
spacer Ναι το Gigajob είναι πάντα δωρεάν για άτομα που ψάχνουν εργασία
spacer Είμαι καινούριος στο Gigajob πώς μπορώ να εγγραφώ δωρεάν;
spacer Κάντε απλά κλικ στο “Εγγραφή” πάνω δεξιά στην σελίδα συμπληρώστε το έντυπο και στείλτε το. Θα λάβετε ένα Email με το link επιβεβαίωσης - και έτσι είστε ήδη εγγεγραμμένος.
spacer Πώς λειτουργεί το Gigajob για άτομα που ψάχνουν εργασία;
spacer Βήμα 1: Εγγραφείτε δωρεάν.
Βήμα 2: Δημοσιεύστε δωρεάν ένα προφίλ υποψηφίου. Δώστε πληροφορίες όπως το μέρος σας και την αναζήτηση εργασίας σας. Με το Online προφίλ υπψηφίου σας μπορούν να ...
… σας βρουν γρήγορα και εύκολα εργοδότες.
… επικοινωνήσετε με θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν
Δημοσιεύστε την αναζήτηση εργασίας σας δωρεάν.
Συμβουλή: Μπορείτε να δημιρουργείσετε όσα προφίλ υποψηφίου θέλετε στο Gigajob. Διαλέξτε απλά το ταιριαστό προφίλ εάν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον εργοδότη.
spacer Τί μπορώ να κάνω ώστε να επικοινωνήσουν πολλοί εργοδότες μαζί μου;
spacer Ένα καλό προφίλ υποψηφίου θα πρέπει να έχει έναν τίτλο και να γίνετε ακριβής περιγραφή.Έτσι μπορούν οι εργοδότες να δούν τι εργασίες μπορείτε να αναλάβετε, τι έχετε κάνει επαγγελματικά στο παρελθόν και πια είναι τα δυνατά σημεία σας. Και όλα αυτά με μια ματιά. Μια καλή φωτογραφία ολοκληρώνει το πρφίλ σας.
Συμβουλή: Έχετε διάφορα προσόντα και είστε σε θέση να κάνετε διάφορες εργασίες; Δημιουργείστε ξεχωριστά προφίλ υποψηφιότητας για κάθε θέση εργασίας στην οποία θα θέλατε να δουλέψετε.
spacer Πώς θα βρώ θέσεις εργασίας;
spacer Εύκολα μπορείτε να βρείτε προσφορές εργασίας,με το να χρησιμοποιήσετε στην αρχική σελίδα την υπηρεσία εύρεσης. Εισάγετε την περιγραφή της θέσεις εργασίας στο κουτί“Τί;” και το μέρος στο κουτί “Πού;”. Κάντε κλικ “Βρες δουλειά” και θα λάβετε μια λίστα με τα αποτελέσματα με τις προσφορές εργασίας που ταιριάζουν με τα κριτήριά σας. Αναζήτηση τώρα
spacer Πώς θα επικοινωνήσω με μια πρσοφορά εργασίας;
spacer
  1. Επικοινωνήστε με τους Εργοδότες:
    Πείτε στους εργοδότες που σας ενδιαφέρουν ότι σας ενδιαφέρει η αγγελία του. Στείλτε αίτημα επαφής κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επικοινωνία". Αυτό προσκαλεί το δικαιούχο να δει τα προφίλ υποψηφίων
  2. Έτσι φαίνεται στον εργοδότη
    Το αίτημα επαφής σας θα αποσταλεί στους εργοδότες. Στη συνέχεια, μπορεί να αποδεχθεί ή να απορρίψει το αίτημα. Αυτό το βήμα εισήχθη από άλλη εργασία, για την προστασία των δεδομένων των υποψηφίων και των εργαζομένων προς το παρόν.
  3. Εάν το αίτημά σας έγινε αποδεκτό
    Μόλις η αίτηση επαφή γίνει δεκτή, οι λεπτομέρειες επαφής ανταλλάσσονται αυτόματα. Θα βρείτε τα στοιχεία στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Η περαιτέρω διαδικασία υποβολής αιτήσεων πραγματοποιείται απευθείας με τους εργοδότες μέσω email.
spacer Δωρεάν Email ειδοποιήσεις
spacer Δεν βρήκατε την σωστή αγγελία; Κάθε μέρα νέες αγγελίες δημοσιεύονται στο Gigajob. Μπορούμε πάντα να στέλνουμε ένα e-mail αμέσως όταν κάποιος έχει δημιουργήσει μια προσφορά δουλειάς που να ταιριάζει με τα κριτήρια αναζήτησής σας. Σε όλες τις άλλες σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης εργασίας μπορείτε να βρείτε στη δεξιά πλευρά ένα σύνδεσμο "Αποστολή ειδοποιήσεων". Απλά με ένα κλικ - και η αναζήτηση σας θα αποθηκευτεί. Στη συνέχεια θα στέλνουμε συνεχώς τις τελευταίεςπροσφορές εργασίας. Αυτή η υπηρεσία είναι δωρεάν και μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή με ένα μόνο κλικ.
spacer Πώς είναι ο κώδικός πρόσβασής μου;
spacer Πατήστε απλά "Σύνδεση (ή "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και ακολουθήσετε το Link "Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;" Εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Θα λάβετε ένα Email με το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης. Κάντε κλικ για να διαλέξετε έναν νέο κωδικό πρόσβασης.
Σημαντικό: Το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης είναι μόνο 2 ώρες διαθέσιμο. Μετά πρέπει να περιμένετε μέχρι να λάβετε ένα Email.
spacer Το Email για την αλλαγή του κωδικού πρόσβασης δεν λήφθηκε. Τί μπορώ να κάνω;
spacer Επαληθεύστε την διαδικασία για να σιγουρευτείτε ότι πέτυχε: κάντε κλικ ξανά στο "Σύνδεση" (ή στο "Εγγραφή") πάνω δεξιά στην σελίδα και μετά στο Link "Ξεχάσατε το κωδικό πρόσβασης;" Μετά εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και κάντε κλικ στο "Αποστολή". Παρακαλώ ελέγξτε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση για τυπογραφικά λάθη. Τώρα θα πρέπει να λάβετε το Link για να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Παρακαλώ δείτε και στον φάκελο Spam κάντε τις ρυθμίσεις σας ή εισάγετε μια άλλη ηλεκτρονική διεύθυνση στο κενό.
spacer Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία εισαγωγής μου (Passwort/ηλεκτρονική διεύθυνση)
spacer Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να αλλάξετε οποιαδήποτε στοιχεία. Όταν συνδεθείτε, βλέπετε τον "Πίνακα ελέγχου" στην επάνω δεξιά γωνία κάθε σελίδας Gigajob. Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις σας. Εκεί θα βρείτε την επιλογή αλλαγής του κωδικού πρόσβασης ή της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
spacer Πώς μπορώ να αποσυνδεθώ από το Gigajob;
spacer Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να το κάνετε αυτό. Κάντε κλικ στο "Πίνακας ελέγχου" στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας Gigajob. Κάντε κλικ στο κουμπί αυτό για να μεταφερθείτε στις ρυθμίσεις σας. Εκεί θα βρείτε την επιλογή "Ακύρωση συνδρομής".
Σημείωση: Δεν μπορείτε να συνδεθείτε ξανά μετά την ακύρωση της συνδρομής σας στο Gigajob. Τα στοιχεία και οι αγγελίες σας θα διαγραφούν οριστικά.
spacer ...Δεν βρήκα την απάντηση στην ερώτηση μου.
spacer Στείλτε μας ένα μήνυμα Η ομάδα του Gigajob θα σας βοηθήσει.
spacer ... βρήκα ένα λάθος
spacer Δουλεύουμε ασταμάτητα στο Gigajob και προσπραθούμε να καλυτερεύσουμε την σελίδα μας. Εκτιμούμε κάθε συμβουλή, που μας στέλνετε.
spacer ...έχω μια πρόταση.
spacer Έχουμε ήδη μια μακρά λίστα to-do, αλλά φυσικά χαιρόμαστε ότι οι χρήστες μας σκέφτονται και μας βοηθούν να κάνουμε το Gigajob ακόμα καλύτερο! Στείλτε μας την πρότασή σας.