Έτσι θα γράψετε ένα πολλά υποσχόμενο βιογραφικό

Διαβάστε τις συμβουλές μας για ένα επιτυχημένο βιογραφικό

Δεν είστε σίγουροι ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να γράψετε ένα βιογραφικό; Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το πώς να κάνετε την αναζήτηση εργασίας σας πιο επιτυχημένη. Μερικά απλά βήματα και μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό που προσελκύει την προσοχή των εργοδοτών.

Σε μια αγορά εργασίας online χρειάζεσται ένα διαφορετικό βιογραφικό από ό, τι για μια κανονική αναζήτηση εργασίας. Θα πρέπει να είναι ένας συνδυασμός από βιογραφικό σημείωμα και επιστολή κινήτρων. Ο κύριος στόχος είναι να διασφαλιστεί ότι οι εργοδότες μπορούν να βρουν την αγγελία σας εύκολα. Όταν ένας εργοδότης βρει την αγγελία σας και επικοινωνήσει μαζί σας, στείλτε τον πλήρη φάκελο της αίτησης σας. Διαβάστε περισσότερα για δώσετε στην άιτησή σας μια επαγγελματική πινελιά:

spacer Ο τίτλος
Το πιο σημαντικό:Πάρτε όλο τον χρόνο που χρειάζεστε για τον τίτλο. Οι λέξεις-κλειδιά, που έχετε χρησιμοποιήσει στον τίτλο θα συγκριθούν με τις λέξεις-κλειδιά, που χρησιμοποιούν οι εργοδότες για την αναζήτηση των εργαζομένων τους. Χρησιμοποιήστε όλες τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο. Αντί για "δασκάλους" για παράδειγμα, γράψτε "δάσκαλος, επαγγελματική σχολή, Αγγλικά, Οικονομικά". Ο τίτλος κάνει την διαφορά!
spacer Η περιγραφή
  • Εξηγήστε τι είδος θέσης ψάχνετε. Αν δεν είστε αρκετά σίγουροι για το τι είδος θέσης ψάχνετε, παρακαλούμε να δώσετε παραδείγματα για το τι θα μπορούσε να κάνετε ή θα θέλατε. Για παράδειγμα: "Είμαι δάσκαλος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τα μαθήματα Αγγλικών και Οικονομικών. Ψάχνω για θέσεις εργασίας σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία. Θα ήθελα επίσης να διδάξω σε νυχτερινό σχολείο ή να κάνω ιδιοτικά μαθήματα..». Αλλά μην είστε πολύ γενικός. "Ψάχνω για οποιαδήποτε δουλειά" ή "όλες" δεν δίνει σοβαρή εντύπωση.
  • Στη συνέχεια, περιγράψτε τις ικανότητές σας. Τα πτυχία σας, τις πρώην και νυν θέσεις εργασίας και όλα τα άλλα προσόντα που έχετε επιτύχει να δώσει στον εργοδότη μια ιδέα του επαγγελματικού φάσματος σας. Μην αφήσετε κανένα κενό.
  • Τέλος, μην ξεχάσετε να γράψετε για την θέση της εργασίας που ψάχνετε.Γράψτε αν θέλετε πλήρη απασχόληση, μερική απασχόληση ή εργασία σε ωριαία βάση. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για τους εργοδότες.
spacer Η φωτογραφία
Μια καλή φωτογραφία είναι το κερασάκι στην τούρτα. Επιλέξτε μια φωτογραφία πορτρέτο που λήφθηκε σε ένα ουδέτερο φόντο. Μια εικόνα που κοιτάτε άμεσα στην κάμερα λειτουργεί καλύτερα από εκείνη στην οποία κοιτάτε σε άλλη κατεύθυνση. Και να θυμάστε πάντα: αυτό δεν είναι το Facebook, εδώ είναι συμαντικό για μια επαγγελματική εντύπωση.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα όταν θα γράφετε την αγγελία σας και βρείτε ακόμα πιο γρήγορα θέση εργασίας! Καλή επιτυχία!

Η ομάδα του Gigajob