Έτσι θα γράψετε μια αγγελία που θα έχει επιτυχία

Διαβάστε τις συμβουλές μας για μια επιτυχημένη προσφορά εργασίας

Ακόμα δεν είστε αρκετά σίγουροι για το πώς να γράψετε μια καλή διαφήμιση για το Gigajob; Εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς να αναζητήσετε ακόμη πιο επιτυχημένα τον νέο υπάλληλό σας στο Gigajob. Ακολουθήστε τα βήματα που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε εύκολα την προσοχή των υποψήφιων εργαζομένων.

Για μια online αγορά εργασίας θα πρέπει να έχετε μια ειδική περιγραφή της κενής θέσης. Ο κύριος στόχος είναι να βρεθεί πιο εύκολα από άτομα που αναζητούν εργασία. Μόλις η διαφήμισή σας έχει βρεθεί από έναν υπάλληλο και αυτός έχει επικοινωνήσει μαζί σας, μπορείτε να ζητήσετε το βιογραφικό και τις αναφορές τους. Διαβάστε την ανακοίνωση και δωστε στη δουλειά σας επαγγελματική επαφή:

spacer Ο τίτλος
το σημαντικότερο:Πάρτε χρόνο για τον τίτλο. Οι λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιήσετε στον τίτλο συνδυάζεται με λέξεις-κλειδιά, τα οποία χρησιμοποιούν τα άτομα που αναζητούν εργασία. Χρησιμοποιήστε όλες τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά στον τίτλο. Αντί για "καθηγητής" Για παράδειγμα, γράφοντας "δάσκαλος, επαγγελματική σχολή, αγγλικά, οικονομικά". Ο τίτλος κάνει τη διαφορά!
spacer Η περιγραφή
  • Περιγράψτε την αγγελία λεπτομερώς. Γράψτε τις καθημερινές εργασίες που πρέπει να γίνουν. Γράψτε και για την εταιρεία ή την ομάδα σας με την οποία νέος υπάλληλος σας θα λειτουργήσει. Έτσι, μπορούν τα άτομα που αναζητούν εργασία να αποκτήσουν μια πρώτη εικόνα του εργασιακού περιβάλλοντος.
  • Μετά από αυτό,μετρήστε τα απαιτούμενα προσόντα . Προσόντα και άλλες δεξιότητες (όπως το MS Office ή ειδικά προγράμματα), πιστοποιητικά κλπ. Επίσης, γράψτε για τα "soft skills" που περιμένετε από τους υπαλλήλους σας (ομαδικΕς δεξιότητς, κοινωνικές δεξιότητες, ηγετικές ικανότητες). Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν το άτομο που αναζητά εργασία να μάθει περισσότερα για την προκηρυχθείσα θέση Μην αφήσετε κανένα κενό.
  • Μην ξεχάσετε να γράψετε για τον τύπο εργασίας . Αναφέρετε αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης. Επίσης, γράψτε για πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία σας. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά για τους εργαζόμενους.
spacer Το λογότυπο
Το λογοτύπό σας είναι το σημαντικότερο. Αγγελίες με λογότυπα από εταιρείες είναι πιο δημοφιλή στα άτομα που αναζητούν εργασία και έχουν καλύτερες ελπίδες ώστε να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα όταν θα γράφετε την αγγελία σας και βρείτε τον καινούριο σας συνεργάτη ακόμα πιο γρήφορα! Καλή επιτυχία!

Η ομάδα Gigajob